X

Services

Advies geven, drukproeven, pre-press, opvolging van het project,…
De klant begeleiden van A tot Z, dit is een belangrijk gegeven voor ons.

Offset

Met meer dan 50 jaar ervaring in offset zijn wij een betrouwbare partner voor al uw kwalitatief drukwerk.

EVMprint is uw partner in commercieel en industrieel drukwerk, zo begeleiden wij elke klant individueel om tot een maximum van resultaat te komen.

Read More

Digitaal drukwerk

 Het voordeel van digitaal drukwerk is dat het tot in de puntjes gepersonaliseerd kan worden. Digitaal drukken gaat snel. ideaal voor huisstijl- en gelegenheidsdrukwerk. Ook op dit vlak hebben wij jarenlange ervaring en de nodige expertise.

Read More

Pre-press

Wat als u niets afweet van ontwerpen of het maken van de juiste files?

EVMprint heeft een team dat klaarstaat om u bij dit proces te begeleiden. Zo worden aangeleverde files gecontroleerd op fouten maar kunnen wij ook minder ervaren klanten helpen bij grafische ontwerpen of projecten.

Read More

Professioneel advies

Wat ons onderscheidt van de alledaagse drukkerijen, is dat wij bij EVMprint werken met vertegenwoordigers. Zo kunnen wij u nog beter begeleiden bij uw zoektocht naar het geprefereerde resultaat. Ondanks dat we voortdurend investeren en innoveren in nieuwe IT mogelijkheden, zijn we als het aankomt op persoonlijk contact, nog steeds onbeschaamd traditioneel.

Onze creativiteit gaat ver. We verdiepen ons graag in uw sector, product, dienst of aanbod. Enkel zo kunnen we ook strategisch sterke accenten leggen en innovatief uit de hoek komen. Ook dat is creativiteit. Puttend uit een jarenlange ervaring in communicatie en begeleiding.

Read More